fbpx
Gå videre til mit site Klik her for at lave din Det' Sjovt-tegning

Tourplan 2021/2022

16.03.22 | 18:30
Aalborg, Skråen (flyttet fra 10/2)
Få billetter
16.03.22 | 21:00
Aalborg, Skråen (flyttet fra 10/2)
Ekstra
18.03.22 | 19:00
Aarhus, Musikhuset (flyttet fra 11/2)
Få billetter
19.03.22 | 19:00
Aarhus, Musikhuset (flyttet fra 8/1)
Få billetter
19.03.22 | 21:30
Aarhus, Musikhuset (flyttet fra 8/1)
Få billetter

DET SJOVT!

Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er – Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det – og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!

Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne. Hvilket det ikke er – Jeg synes bare, det er sjovt!

Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden.

Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu også godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal også ha’ komik, og tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder og klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv og hør, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasses eksamen – hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke og jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! “Ikke at have et budskab, er også et budskab”. Fuck off!

“Det sjovt” har premiere den 4. februar i Amager Bio, jep vi starter lokalt og kan derefter opleves rundt i landet. Hele tourplanen og links til billetter kan findes på min hjemmeside: christianfuhlendorff.dk.

For mere information kontakt venligst ham her: Thomas Serup, PR, på 2673 8000 / ts@proactor.dk .

PS: Og I siger bare til, hvis I vil lave interviews og har brug for gode sjove vinkler, så vi får nogle anderledes artikler ud. Jeg er frisk på det meste, bare det er sjovt.