CHRISTIAN FUHLENDORFF

Komikeren

Jeg lever af at få folk til at grine.

Nogle gange får jeg også folk til at tænke, men vigtigst er grinet. Og det har jeg i store træk gjort siden 2001. Når jeg siger store træk er det fordi, at jeg også har lavet min portion af tv-programmer, bl.a. "Kristian", "Rundt på Gulvet", "Stormester" og del andre, plus gæsteoptrædener i endnu flere. Og så skal jeg da heller ikke glemme der jeg lavede radio programmet "Gandhi" på P3.

Nyt SOLO show, “Det sjovt”

Så kom dagen, hvor jeg endelig fik lov af de voksne at fortælle, at jeg kommer med nyt show! Nøj, det har været svært at holde kæft. Det hedder “Det Sjovt!”, fordi det er det eneste formål med det. Jeg vil tilbage til hvorfor jeg forelskede mig i genren for 20 år siden! Ingen rød tråd, budskab, tema, kæmpe scenografi, revysange og alt det andet fis, man finder på for at slippe for at skrive nogle ordentlige jokes! For mellem os, det er faktisk det, der er svært. Tænk på et af mine shows og tænk så på den joke, du bedst kan lide – det bliver et show fyldt med dem! Verden er en kæmpe joke – lad os grine af den! Ingen kan føle sig sikre, alt står for skud!

– Christian

HVAD SKER DER ELLERS?

Rykker Det sjovt show

Desværre har Corona også ramt mit one man show, så ALLE shows er rykket til efteråret 2021. Har du købt billet, så vil du modtage en mail, med info om hvor showet er rykket til. Har du ikke købt billet, så er det da om at få det gjort. Det er pisse irriterende, men vi er jo alle i sammen båd… nu ser det ud til den er ved at være i land.

Dr er program

Jeg har er med i et tv-program, som kommer på DR her i april en gang. Jeg måtte kun bevæge mig 1500 skridt om dagen og mellem os, det var super hård, men også sjovt at prøve. Note til mig selv; Det behøver du ikke gøre igen.

Stemmernes Tårn sæson 3

Med Jeanet, Silja, Morten og Timmi, er jeg gået i gang med at indspille endnu en sæson af Stemmernes Tårn til Zulu. Denne gang er de kommet til en mærkelig ø, fyldt af underlige halvinge og farlige jungledyr. Det er skide hyggeligt og det kommer til efteråret på Tv2 Zulu.

Stemmernes Tårn, the podcast

Mere stemmernes tårn. Jeg har startet podcasten op igen, men med mange flere spillere. Planen er, at vi kan udkomme mere kontinuerligt og forhåbenligt, så kan vi komme med mere end et afsnit om ugen på sigt. Det er nørdet, men forhelvede det er sjovt.

Mere zulu open mic live

Jeg skal endnu en gang være vært på zulu’s open mic. En masse nye og gamle erfarende kræfter, plus nogen af dem i midten, kommer og leger med friske og/eller modne jokes, foran et skønt publikum i efteråret. Glæder mig

“Hva’ så!?!” er mit bud på en podcast. Jeg går en tur med mennesker jeg beundrer, finder spændende, eller føler har noget at byde på. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Og hvordan er de kommet dertil? Vi har ikke travlt, vi jagter ikke grinet og der er ingen trickspørgsmål. Det er bare en helt almindelig menneskelig samtale.

Lyt her

Tidligere shows

Leder du efter ét af mine tidligere shows? Så kan du læse nærmere om dem og finde links til hvor de kan købes

Går over i historien 2Går over i historien 1Det er ligegyldigt hvad andre tænker

For at gøre en kort historie lang

Download dem her