Solo shows

Over i historien

Christian Fuhlendorff tager os tættere på vores allesammens historie. Han har nemlig tænkt sig at fortælle hele verdenshistorien.

Showets del 1 havde premiere i landets teatre i 2018.

Efter at have fundet ud af, at han havde svært ved at give svarene på nogle af livets store spørgsmål til sin datter, besluttede han sig for faktisk at sætte sig ind i tingene!
I takt med at han kunne besvare flere og flere spørgsmål, blev spørgsmålene dybere og dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og derfor bare er noget vi tror?
.. og hvad med religion? Er det noget vi overhovedet har haft brug for og er det egentlig et forældet koncept i dag?
Lever vi mennesker, slet og ret, forkert, i forhold til hvad vi er - nemlig jordens klogeste abe?

Få en historie-time udover det sædvanlige med Christian Fuhlendorffs Går over i historien!

49Kr.

Køb show

Det er ligegyldigt hva' andre tænker, ikk'?

Jeg tager endnu en gang publikum med hjem til familien Fuhlendorff og denne gang mere bokstaveligt “med hjem”. Hele settet skal forestille mit hjem. For når man er inden for husets fire vægge, kan man tillade sig at sige, hvad man tænker.

49Kr.

Køb show

Impro Comedy

Der er skruet helt op for kreativiteten, når Christian Fuhlendorff tømmer hovedet for tanker og idéer med det formål at improvisere sig frem til nyt materiale!

Hvis man vil opleve, hvordan comedy bliver skabt fra bunden, kan man passende sætte sig til rette i sofaen og prøve lykken med Fuhlendorffs impro-comedy show. Showet foregår uden manuskript.
Uforberedt til tåspidserne - eller så godt som.

Idéen er, at publikums respons skal være med til at forme materialet fra bunden. På samme måde som Fuhlendorff forberedte sit show »Mit første one man show«.

29Kr.

Køb show

Enestående

Vi er alle unikke ligesom hver enkelt sandkorn, man kan bare ikke se det, fordi der altid er så meget andet sand. Hele livet har jeg kæmpet med, at ville skille mig ud. Nu, vil jeg efterhånden bare gerne passe ind.

39Kr.

Køb show

Christian Fuhlendorff - Mit Første One Man Show

Se dynamisk og levende stand-up af den utraditionelle og stærkt vanedannende slags, der holder dig fanget fra start til slut. Tag et kig ind i fantasifulde Fuhlendorffs syrede verden.

29Kr.

Køb show