Går over i historien II

I efteråret 2018 laver jeg mit andet soloshow på ét år. Showet hedder “Går over i historien II” og ligesom forgængeren fra foråret 2018, handler det om vores historie.  Men, hvor etteren handlede om skabelsen af os, handler dette om skabelsen af vores samfund. En stat. Et bånd mellem mennesker.

“Du kan få et blow job”, det stod der i den blot anden Facebook-besked fra hende, jeg sidenhen byggede mit kongerige med. Eller, det var i hvert fald hende jeg giftede mig og købte hus med på Amager. På mange måder minder det at stifte en familie om at skabe et samfund. Hvor skal maden komme fra, hvordan skal “reglerne” være, hvem bestemmer, skal vi gå i krig med naboen og frem for alt, så er der nødt til at være en fælles vision, for ellers falder hele skidtet fra hinanden.

“Går over i historien II”, går fra vores første skrevne kilder og frem til det samfund, vi kender i dag. Apropos “skrevne kilder”, min kone skrev faktisk ikke “du kan få et blowjob” i den besked på Facebook, men “du kan få et bungee jump”. Men hey, det er vinderne, der skriver historien, ikk?

{field_spillested} {field_show_dato} {field_antal_billetter} {field_ekstra_show}